Mikes Liget: Határidőre elkészült

Mikes Liget: Határidőre elkészült

Mikes Liget: Határidőre elkészült

A Mikes Liget határidőre elkészült, a lakók többsége beköltözött. A nagyobb részt évelőkkel, virágokkal, sok növénnyel beültetett kert is egyre szebb. A jól szigetelt épületekben a hőszivattyús mennyezet hűtő-fűtő rendszer kiválóan működik.

Szeretnénk a jövőben is hasonló léptékű társasházakat építeni kiemelkedő minőségben és ár-érték arányban. Ehhez jó adottságú telket keresünk Budapesten.

Amennyiben valakinek tudomása van alkalmas eladó telekről, ahol szívesen lakna egy jól megépített társasházban, kérjük, jelezze az info@majorkonstrukt.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 30 519 6180-as számon, esetleg Facebook üzenetben.

A Mikes Liget lakóinak köszönjük a bizalmat.
Reméljük, hogy sok évig jól érzik majd magukat a lakásokban.

Köszönjük a pozitív értékeléseket:

"Nagyon örülünk, hogy a Mikes Liget mellett döntöttünk, ugyanis az előzetes várakozásainkat messze felülmúlta a végeredmény. A társasház mind a minőségével, mind a természetközpontú megközelítésével kiemelkedik az új építésű lakóparkok mezőnyéből, teljes mértékben rászolgál a liget elnevezésre. Az építtető közvetlen és barátságos hozzáállásának köszönhetően alaposan nyomon tudtuk követni az építkezés teljes folyamatát, amelynek során többízben megbizonyosodhattunk arról, hogy milyen magas minőségű alapanyagok, nyílászárók, szaniterek, burkolatok stb. kerültek beépítésre a lakásunkba. Ráadásul mindez a szerződésben vállalt határidőket betartva valósult meg."
Edit & Szabolcs
"A Majorkonstrukt Kft. Mikes Liget-i  ingatlanberuházása során az egyéni igényeinket figyelembe véve, kifogástalan minőségben, határidőre készült el a lakásunk. Az építkezés során mindvégig kapcsolatban álltunk a kivitelezővel, folyamatosan egyeztethettünk, elképzeléseinket megoszthattuk vele és a megvalósítást rábízhattuk. A beruházás befejezéseként feladatának tartotta a kimagasló minőségű kert kivitelezését és gondozását is."
Jusztina
"A Mikes Liget egy kivételes adottságú telken valósult meg és ezt a beruházó  remekül használta ki. Már a tervezés során látszott a jó arányérzék és az igényes műszaki tartalom iránti igénye. A kivitelezés során elképesztő volt, hogy minden kérésünk telesült, akár határolófalakról, akár nyílászárókról, akár felhasznált anyagokról volt szó. A kivitelezés végén pedig olyan igényes kertépítést hajtott végre, amely az új otthonunkat végképp családiassá tette."
Erik
"A Mikes Liget egy igazi pozitív meglepetés az életünkben. A helyszín miatt két nap alatt döntöttünk a vásárlás mellett, Majoros úrral csak telefonon beszéltünk. Semmilyen referenciát nem olvastunk, de nagy szerencsénk volt. Egy nagyon megbízható, rendkívül igényes, rugalmas és türelmes kivitelezőt ismertünk meg benne. Minden külön igényt segítőkészen fogadott.  Állandó jelenléte és szakértelme megnyugtató volt. Hogy a kert már beköltözésünk évében ilyen szinten pompázik, sohasem gondoltuk volna."
Zoltán

Szeretné emailben megkapni a legfrissebb információkat? Iratkozzon fel hírlevelünkre!